mitä kannattaa tarkistaa w202 200 kompressor?

Koeajot, tyyppiviat, kulutukset, rengasasiat jne...
Vastaa Viestiin
vipetsu
Viestit: 6
Liittynyt: 26.5.2007 13:24

mitä kannattaa tarkistaa w202 200 kompressor?

Viesti Kirjoittaja vipetsu »

Eli olen ostamassa otsikon mukaista meseä, koeajolla olen jo pikaisesti käynyt. Hyvältä vaikutti sen perusteella.. Mitä jäin ihmettelemään niin oli ääni kiihdytettäessä, tuleeko siitä kompurasta niin kova ääni se oli sellanen ei nyt naksuttava mutta melkein.. Myös se että autoon on suomessa tehty kytkin remontti vaikka kilometrejä on vain 165 tuhatta, luulisi kytkimen kauemmin kestävän. Kyseessä on kylläkin tuontiauto italiasta..

Ruosteita ei ainakaan päällisin puolin näyttänyt olevan. Muuten ihastuin autoon täysin! Auto on juuri katsastettu ja jarruputki oli jouduttu vaihtamaan, kuulemma tyyppivika..
HVM

Viesti Kirjoittaja HVM »

Tervetuloa Meselle.

Tässä alkuun linkki korimalliin liittyen.

viewtopic.php?t=13059&start=0&postdays= ... =ostamassa
Avatar
J.T.S
Peräkylän pimentäjä
Viestit: 3429
Liittynyt: 30.9.2005 12:37
Paikkakunta: Syrjäkylä

Viesti Kirjoittaja J.T.S »

Kyllä se kompressori tahtoo pitää aika mielenkiintoiselta kuullostavia ääniä, oma, nyt 120-tuhatta ajettu kompressorikone pitää tyhjäkäynnillä melkoista "vollotusta", kevyessä kiihdytyksessä (kierroksia alle 3500) kone pitää juuri ylläkuvattua "raksutusta". Sitten korkeammilla kierroksilla kompuran ääni muuttuu asialliseksi "ulvonnaksi/suhinaksi". 8)
Eli kyllä tuo hiukan poikkeava äänimaailma kuuluu asiaan kompressorikoneessa. :roll: Selkeästi "rohisevaa" ääntä saattaisin kavahtaa. :roll:
Samanlainen äänimaailma tunutui olevan myös 2004:ljä vuosimallin C180:ntä kompressorissa, tosin noin 200:tta ajetussa. Eli uskoisin että tuo omakin härveli on ihan täysissä tolkuissaan.
BMW 318d -09
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen tekniikkakeskustelu”