Mese.fi:n historian ensimmäinen Lada-viesti!

Kaikkea Lada -viestiin liittyvää
Vastaa Viestiin
Avatar
Harju
Viestit: 5514
Liittynyt: 27.2.2006 11:21

Viesti Kirjoittaja Harju »

Lada saapui eilen kokkolaan Jukka The Feelixin ohjastamana eikä lommot ollu ees lisääntyny :shock:

käytiin vähän kiertelemässä kokkolaa ja räpsitiin kuvia esson pihalla, kerta sitä oli toivottu :lol:

kuvat tuuppasin illalla Jukan s-postiin ja nyt aamulla oli viesti "mittei sie nörtti yrität ei niitä kuvia nuin lähetetä :!: " eli yritän päivällä uuvestaan :oops:
Avatar
Tomaatti II
Kokkolan Kröönholmi
Viestit: 2439
Liittynyt: 11.7.2006 10:33
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kirjoittaja Tomaatti II »

Huomenia!

No niin, täytyy tässä ruveta pian stooria vääntämähän matkasta. Ilometrejä on takana sellaaset 300 suunnilleen. Jalasjärvi- Peräseinäjoki - Seinäjoki- Nurmo - Lapua - Kauhava - Kaustinen - Kokkola... Joka kylällä piti käydä hieman "näytillä" :D Kasailen jutun ja laitan sitten Pikku-Myylle... On se vaan hienoa kyytiä!

-Jukka
Kuva
Avatar
Tomaatti II
Kokkolan Kröönholmi
Viestit: 2439
Liittynyt: 11.7.2006 10:33
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kirjoittaja Tomaatti II »

Turve! Meinaa olla vähän pimeitä videon pätkiä, pimiä ku jo oli... Winroussin meria pleijerillä kun katsoo, niin saa valoisuutta toki lisättyä, ja näkyy hyvin... Mutta jos laitan nämä esim. photobucketiin, niin sitten ei saa mitenkään säädettyä valoisuutta...paitti monitorista :roll:

Millä ohojelmalla voi eritoira noita Larski-vireoita valoisammiksi?!?
Kuva
Avatar
[jimi]
Oulun Hendrix
Viestit: 959
Liittynyt: 14.11.2005 12:42
Paikkakunta: Himanka

Viesti Kirjoittaja [jimi] »

vieläkö lada kyyhöttää kokkolassa?
Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

[jimi] kirjoitti:vieläkö lada kyyhöttää kokkolassa?
Juu, paitsi ei se mitään kyyhötä, se on ny Harijun komennos! :D klo. 18:00 mennään tekemään huoltoja... oho, eli aika pian! Got to go... :escape:

-Tomaatti
Avatar
dealer
Itämaan tietäjä
Viestit: 29234
Liittynyt: 19.9.2005 19:59

Viesti Kirjoittaja dealer »

Huomenna Ylivieskaan ? :roll:
zyys
Viestit: 728
Liittynyt: 30.9.2005 20:23

Viesti Kirjoittaja zyys »

Onkos se Ladan puhelin vielä toiminassa ?.

Huomenissa ajelen siittä Ylivieskan ohitte Oulua kohden ja vois soitella josko Lada sattuis oleen liki samalla tontilla ----> poikkeen :) .
. . .
Avatar
veppe
Mekka-master
Viestit: 1715
Liittynyt: 02.10.2005 14:42
Paikkakunta: Tikkakoski

Viesti Kirjoittaja veppe »

No tää nyt on pakko tähän linkittää, kun Hankamiittikin on niin lähellä :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=JPvWfjOo2rY&NR
Avatar
Lucky-Dog
<b>Ylläpitäjä</b>
Viestit: 7715
Liittynyt: 19.9.2005 21:05
Paikkakunta: Alabama / Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja Lucky-Dog »

zyys kirjoitti:Onkos se Ladan puhelin vielä toiminassa ?.

Huomenissa ajelen siittä Ylivieskan ohitte Oulua kohden ja vois soitella josko Lada sattuis oleen liki samalla tontilla ----> poikkeen :) .
Kuumalinja Ladaan on 040 - 8538913
They call me....Lucky-DoOOOG every place where i go....
http://www.mbkoskinen.fi
JukkaK
Viestit: 38
Liittynyt: 12.8.2006 21:14
Paikkakunta: Lapua
Viesti:

Eikäku nythä mä hokasin.......

Viesti Kirjoittaja JukkaK »

Huh Huh, Lada on ohittanut Lapuan. Isänpäivän vieton aikana näköjään tälläsiäkin tapahtuu. Ei kysyttävää.
Avatar
jari_w123
Mersutohtori
Viestit: 1919
Liittynyt: 11.2.2006 0:35
Paikkakunta: kokkola

Viesti Kirjoittaja jari_w123 »

Lada on nyt huollettu ja huolto käsitti seuraavat kohteet:moottoriöljy,suodatin,ilmansuodatin,vaihteistoöljy,peräöljyn tarkastus.Kärkiä ei viitsitty vaihtaa ettei räiskyvä italialais peräinen luonne vaan järkkyisi :lol: :lol: .Muija otti kuviakin operaatiosta pitää vaan laittaa ne photobuckettiin ja linkkeinä tänne.Harju ja kumppanit asensivat Ladaan myös lisävalot ja Salmi toi öljyt, Tomaatti 2 taas hoiti varaosa puolen.Kiitoksia kaikille huoltoon osallistuneille mehevistä Lada jutuista ja muustakin jutusteluista hauskaa oli :lol: .
W123 300TD farkkupaku
W123 300 turbodiesel sedan
Avatar
mikke.k
Tunskan kurittaja
Viestit: 486
Liittynyt: 07.12.2005 0:54
Paikkakunta: KANNUS

Viesti Kirjoittaja mikke.k »

lada saapui kannukseen ja huomenissa siirtynee aamusella dealerin hoiviin ylivieskaan
HVM

Viesti Kirjoittaja HVM »

jari_w123 kirjoitti:Lada on nyt huollettu ja huolto käsitti seuraavat kohteet:moottoriöljy,suodatin,ilmansuodatin,vaihteistoöljy,peräöljyn tarkastus.Kärkiä ei viitsitty vaihtaa ettei räiskyvä italialais peräinen luonne vaan järkkyisi :lol: :lol: .Muija otti kuviakin operaatiosta pitää vaan laittaa ne photobuckettiin ja linkkeinä tänne.Harju ja kumppanit asensivat Ladaan myös lisävalot ja Salmi toi öljyt, Tomaatti 2 taas hoiti varaosa puolen.Kiitoksia kaikille huoltoon osallistuneille mehevistä Lada jutuista ja muustakin jutusteluista hauskaa oli :lol: .
Kiitän kaikkien viestin seuraajien ja osallistujien puolesta Osasto-Kokkolaa. Hieno homma sällit, Ladalla on vielä pitkä taival kuljettavanaan. :D
Avatar
rtd
virallinen valvoja
Viestit: 787
Liittynyt: 14.10.2005 15:32

Viesti Kirjoittaja rtd »

mikke.k kirjoitti:lada saapui kannukseen ja huomenissa siirtynee aamusella dealerin hoiviin ylivieskaan
Millonkahan mahtaa olla menossa haapaveelle ja vieläkö suunnitelma on se että "malm" hakee sen sieltä?`Tarviiko Risto kyytiä Haapaveelle?

Voisin käydä nakkaan Riston sinne jos sais itekki vähä kokeilla latan ajo-ominaisuuksia... (PE on treffit, muuten vapaata... :oops: )
Pro-HVM
Avatar
Tomaatti II
Kokkolan Kröönholmi
Viestit: 2439
Liittynyt: 11.7.2006 10:33
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kirjoittaja Tomaatti II »

Me vähän tuunattiin sitä, ei kai se haittaa...? :lol:
Kuva

No joo, Pikku-Myy laittaa tuonne reititys -topicciin meitin kertomusta varmaan huomenissa...siis tänään, myöhemmin... nyt nukQ :shock:
Kuva
Avatar
dealer
Itämaan tietäjä
Viestit: 29234
Liittynyt: 19.9.2005 19:59

Viesti Kirjoittaja dealer »

lada saapui kannukseen ja huomenissa siirtynee aamusella dealerin hoiviin ylivieskaan
OK !
Kiinnostuneet käykää Joutsentiellä Huoltokeskus R.Lintosen pihassa Ladaa katsomassa / ajamassa, minut löydätte korjaamohallista (pitkä ruma mies).
Millonkahan mahtaa olla menossa haapaveelle ja vieläkö suunnitelma on se että "malm" hakee sen sieltä?`Tarviiko Risto kyytiä Haapaveelle?

Voisin käydä nakkaan Riston sinne jos sais itekki vähä kokeilla latan ajo-ominaisuuksia... (PE on treffit, muuten vapaata... )
Lada siirtyy tänään Haapavedelle, on perillä aikaisintaan 17.00.
Oliko MJF tarkoitus hakea se täältä, vai hakeeko Malm ?
Sovitelkaapa päivän aikana, ja minulle voi soittaa 050-4105950 tai klo 16.20 jälkeen myös Ladan puhelimeen.

XUX toivoi että Lada olisi jo huomenna Oulussa. :idea:
Avatar
Makemyday
Lingua-Guerrilla
Viestit: 532
Liittynyt: 27.10.2005 19:37

Viesti Kirjoittaja Makemyday »

Ihan vaan muistutuksena, käyttäkää kaikki mahdolliset mediakontaktit häikäilemättömästi hyväksi :D Olen ollut huomaavinani pientä väsymystä sen suhteen...

Ja jos joku tuntee jonkun joka tuntee jne. julkisuuden henkilöitä niin kyytiin vaan! Ketäs siellä Oulun tienoilla asustelee??? Koettakaapas saada huutajat mahtumaan Ladaan :)
Avatar
Tomaatti II
Kokkolan Kröönholmi
Viestit: 2439
Liittynyt: 11.7.2006 10:33
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kirjoittaja Tomaatti II »

Tässäpä tulisi jonkin sortin sepostusta minun ja Kokkolan osaston toimista asian parissa...

Tervehdys!

12.11.2006 Puhelin herättää isäinpäivän aamuna klo. 9:00. Olo on kuin murskatulla tomaatilla, mutta piristyy äkisti päivän teeman muistuessa mieleen... Tänään on isin Lada-päivä! Soitan Terholle ja sovimme viestikapulan toimituksesta Jalasjärven Nesteelle. Hyppäämme isäni kanssa Mersuun ja ajamme paikalle, jossa jo odotellaankin arpoen kaikista ohikulkijoista mahdollista Ladan noutajaa. Suoritamme ohjesäännön mukaiset viestikapulan vaihtotoimenpiteet, ja minä pääsen matkaan.
Tällaisista High-end laitteista on itselle jo hieman kertynyt ajokokemuksia meillä jonkin aikaa viettäneen All-Round mallin tiimoilta. Matkalla Peräseinäjoelle ei Mersu meinaa pysyä taustapeilissä. Vauhti ei tunnu tässä 1600SL -mallissa missään!
Viesti-Lada viettää isäinpäivää kotipuolessani hyvässä seurassa pyörähtäen välillä Peräseinäjoen säteilevässä ydinkeskustassa asioilla.

Pääsen lähtemään matkaan varsinaiselle siirtymälle vasta illan pimeydessä. Perhe meni Hondalla edeltä, joten hieman jännitti pääsevätkö He turvallisesti perille.
Lada kulkee kuin siivillä! Ensimmäisen kerran pysähdyin Seinäjoella Sorsanpesän parkkipaikalla. Järjestelen hieman tavaroita takapenkillä paremmin, ja saan näin poistettua sieltä kuuluvan ajoanautintoa häiritsevän kitinän. Seinäjoen keskustassa ei vielä tuohon aikaan ollut suuremmin elämää, mutta paikalla olijat saivat ainakin tuntea Ladan mahdin.
Pyörähdän muutaman ringin keskustassa keräten ihailevia katseita, mahtaakohan ne kattoo tätä mun kelloo, vai uusia Clarksin Gore-kenkiä? Lakeurenristi häämöttää taustalla, ollaan siis edelleen Seinäjoella.

Matka jatkuu, älkää kysykö miten, vaan kysykää miksi... Saavun Nurmon keskustaan. Käyn kioskilla hakemassa hyväskää, ja praataan hetken ohikulkijan kanssa joka ihailee autoa. Selitän hänelle mistä on kysymys, ja keskustelun lopuksi hän toteaa "kyllä nämä vain on hyviä autoja, tai siis oli". En ymmärrä, mutta ei se mitään, isompaa pesään ja keula kohti Lapuaa.

Lapualla tulee taas pyörittyä pari rinkulaa kylällä herättäen ihmisissä mielenkiintoa. Toivottavasti matkan varrelta lähtisi moni netistä tarkastelemaan, että mistä oikein on kyse, ja ottaisi sitä kautta osaa Sydänlasten ja -aikuisten auttamiseen.

Sitten ollaankin jo pöristelty Kauhavalle. Pysähdyn puukkojen pelosta sekaisin tuntein hiljaisen tien varteen ottamaan taas huonoa valokuvaa, ja onnistun siinä täydellisesti!
Kauhavalla tuli myös kierrettyä kylänraittia, mutta puhelin tahtoi häiriä ja kuvaukset jäivät sitten tuohon ainoaan otokseen. Paikallinen virkavalta ajeli pariin kertaan parkkiksen läpi näyttäen aavistuksen kiinnostuneilta. Tassua nostivat kuitenkin hymyillen, ja minä sain jatkaa matkaani rauhassa.
Juuri lähdettyäni S-marketin parkista tuli kylänraitilla vastaan komea Lada! Olisi pitänyt pysähtyä poikien juttusille, mutta menin sitten kuitenkin menojani. Terveisiä vain!

Ja seuraavaksi Kaustinen, tarviiko tähän nyt enää enempää sanoja...matka jatkui kohti Kokkolaa.

Taivalta alkoi kaikki pyörähdykset mukaanlukien olla takana noin 300 ilometriä, kun Lada kurvasi kuumeisesti odottelevan Harjun kotipihaan, hieman silmät rääpässä.
Paikalle saapui myös minut katukuvasta bongannut Salmi. Siinä sitten ihmeteltiin vielä yhdessä tuumin tätä komistusta, vaan Vielä ei ollut päivä pulkassa, oli lähdettävä ottamaan pari otosta määränpäästä.
Kokkolan ABC:llä, sekä Mits...eiku Mercedes-Benz -tähtitaivaan alla.
Lopuksi malttoi jopa ajella toviksi kotiin nukkumaan.

13.11.2006

Uusi päivä uudet kujeet...taas mennään!
Jätetään nyt tästä pois joku otos, niin voi markkinoida myöhemmin Directors cut -versiota! Vielä hieman vireota ja itsekseen höpöttelyä Kvikantin EK:lta.

Illalla menimme Kust-Car huoltoon hoivaamaan matkalaista. Paikalla olivat jari_W123 vaimoineen, Harju, Salmi, vankkuri(SVF), sekä allekirjoittanut. Lada sai osakseen hellää huomiota puolelle jos toisellekin.
Pientä lisävarustelua tuli myös viesti-Ladan keulalle.

Kokkolan päässä tapahtuneet kuljettajan vaihdokset ovat kuvanlaadultaan vähintäänkin arveluttavia(pimeys+Nokia6230i), mutta laitan ne nyt tähän kuitenkin.
Tomaatti->Harju sekä Harju->Salmi

Yön painaessa päälle lähdimme vielä toimittamaan Viesti-Ladaa Kannukseen mikke.k:lle, joka otti kapulan riemuiten vastaan, luonnollisesti. Kovin on hämärää näissäkin otoksista, mutta hämärää on porukkakin!
Paluumatka Hondalla sujui sekin ongelmitta!

Pahoittelen kuvaus-kaluston, ja varsinkin kuvaajan heikkoutta! Matkan aikana ei satutettu eläimiä eikä ihmisiä, Ladasta puhumattakaan! Toivottavasti en aiheuttanut millekään taholle mielipahaa, tai nostattanut kenenkään kateus-factorya turhan korkeaksi.
No joo, Sydämmellisesti kiitoksia osaltani, ja varmaankin koko Kokkolan osaston puolesta tästä mahtavasta tilaisuudesta osallistua moiseen tempaukseen!


Br,

Jukka Haapamäki
"Tomaatti"
Viimeksi muokannut Tomaatti II, 14.11.2006 10:46. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Kuva
Avatar
Lucky-Dog
<b>Ylläpitäjä</b>
Viestit: 7715
Liittynyt: 19.9.2005 21:05
Paikkakunta: Alabama / Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja Lucky-Dog »

Todella loistava raportti viestistä Tomaatilta, näin sitä pitää.

Tutkikaahan sitä "mysteerilootaa" ja jakakaa / käyttäkää niitä tavaroita.

Viekää vaikka pari kourallista niitä heijastimia sekä sydänlapset ja aikuiset -esitteitä niihin huoltiksiin joissa pysähdytte
They call me....Lucky-DoOOOG every place where i go....
http://www.mbkoskinen.fi
Avatar
Generig
Vibrageneraattori
Viestit: 2800
Liittynyt: 02.10.2005 20:18
Paikkakunta: Mansesteri

Viesti Kirjoittaja Generig »

Tomaatti II kirjoitti:Tässäpä tulisi jonkin sortin sepostusta minun ja Kokkolan osaston toimista asian parissa...
.......

Br,

Jukka Haapamäki
"Tomaatti"
Referenssi taso on sitten asetettu. Ari vielä kuvaamaan niin hämäristä jäpiköistä saa valovoimaisia tähtiä.

Sitä paitsi, ilmeisesti ei sukua olla mutta aika lähella nappaa nimet kuitenkin.

Juha Haapamäki "Generig"
/Neuvoja etsivät vähiten ne, jotka niitä eniten tarvitsisivat.

/Change is only constant
Avatar
NicNac
Hemmittäjä
Viestit: 2942
Liittynyt: 12.11.2005 22:49

Viesti Kirjoittaja NicNac »

Eihän tua mikään kylänrinki oo?Se oli simpsiön torin parkki...miksei kukaan mulle kertonu...olisin tullu näyttämään kuinka 200D menöö hullun luisua...
-Reikä-Klubi®-
-Lintta-AATELINEN- Kuva
Avatar
Tomaatti II
Kokkolan Kröönholmi
Viestit: 2439
Liittynyt: 11.7.2006 10:33
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kirjoittaja Tomaatti II »

NicNac kirjoitti:Eihän tua mikään kylänrinki oo?Se oli simpsiön torin parkki...miksei kukaan mulle kertonu...olisin tullu näyttämään kuinka 200D menöö hullun luisua...
Joo, eihän tuo kylänrinki oo, mutta sen kierrosta ei ny vaan tullu vireota... :)
Kuva
Avatar
raul
Doctor Zhiguli
Viestit: 1864
Liittynyt: 30.9.2005 12:57
Paikkakunta: Etelävaltio

Viesti Kirjoittaja raul »

Olipa perusteellisen tyylikäs raportti :D . Ja pirteesti näytti 1600 liikkuvan, niinkun tietty pitääkin... :lol:

Ja melkosen komja Nivakin teiltä löytyy, oliko siitä enemmän kuvia jossain toisaalla jo?
Avatar
Tomaatti II
Kokkolan Kröönholmi
Viestit: 2439
Liittynyt: 11.7.2006 10:33
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kirjoittaja Tomaatti II »

raul kirjoitti:Olipa perusteellisen tyylikäs raportti :D . Ja pirteesti näytti 1600 liikkuvan, niinkun tietty pitääkin... :lol:

Ja melkosen komja Nivakin teiltä löytyy, oliko siitä enemmän kuvia jossain toisaalla jo?
Se asia Ladan ohjaimiin pääsemisessä toikin juuri tipan silmäkulmaan, kun tuota Nivaa ei enää ole. :cry: On mulla jossain siitä pari muutakin kuvaa tallessa. No, mielen syövereistä löytyy onneksi lukuisia hyvämuistoisia "videoita". :)
Kuva
Avatar
Makemyday
Lingua-Guerrilla
Viestit: 532
Liittynyt: 27.10.2005 19:37

Viesti Kirjoittaja Makemyday »

Laiska on tehnyt hommia... ja täältä löytyy tosi "vanhoja" kuvia Larpasta
http://s137.photobucket.com/albums/q230/Makemymese/
Avatar
XUX63
<b>Ylläpitäjä</b>
Viestit: 9734
Liittynyt: 30.9.2005 10:55
Paikkakunta: 90560

Viesti Kirjoittaja XUX63 »

Oulun ohjelmaa:

Ladan virallinen osuus alkaa Jäälin yrityspuistosta, jossa on klo 14:00-16:00 välisenä aikana mahdollisuus ajaa sekä Ladalla että omalla kulkuneuvolla liukkaan kelin testejä. Testin normaalihinta on 27€/tunti mutta huomenna hinnaksi on sovittu 10€/auto ja tuo summa menee lyhentämättömänä edelleen sydänlapsille ja -aikuisille.

http://www.osarata.fi/

Kello 16:30 on tarkoitus olla Jäälin Autosäätö Seppo Prokkolan pihalla, jossa suoritetaan Ladan penkitys (sikäli mikäli Ladaa ei ole ajoradalla turmeltu :shock: ).

Sen jälkeen epävirallista ohjelmaa niin kauan kun porukoilla hermot kestää ja kunnes Lada lähtee kohden Ikean avajaisia.
Pirkka-Tesla eli Opel Ampera -12 sähkölelu.
MB 313 CDI Kasten -00.
Lavetti - yhteishuoltajuus :)
W126 300SD -84 talviunilla.
Triumph Daytona 675.
Yamaha T-Max 500.
EQE työautona.
Avatar
Chrispe
Viestit: 71
Liittynyt: 09.9.2006 5:45
Paikkakunta: Pirkanmaa

Viesti Kirjoittaja Chrispe »

XUX63 kirjoitti:Oulun ohjelmaa: ...kunnes Lada lähtee kohden Ikean avajaisia...
Onko larppa huomenna Oulussa? Olen nämä näppäiltyäni lähdössä kohti Oulua ja poikkeaisin mielelläni jos aikataulut sen sallivat!
Avatar
Melitos
Viestit: 2652
Liittynyt: 19.9.2005 19:53
Paikkakunta: Vaasa

Viesti Kirjoittaja Melitos »

Chrispe kirjoitti:Onko larppa huomenna Oulussa? Olen nämä näppäiltyäni lähdössä kohti Oulua ja poikkeaisin mielelläni jos aikataulut sen sallivat!
Kyllä, nimenomaan nuo aikataulut koskivat huomista eli keskiviikkoa 15.11.

Soittele päivällä Ladan suoraan numeroon 040-8538913
I drive an Opel. What's your excuse?
Avatar
XUX63
<b>Ylläpitäjä</b>
Viestit: 9734
Liittynyt: 30.9.2005 10:55
Paikkakunta: 90560

Viesti Kirjoittaja XUX63 »

Chrispe kirjoitti:
XUX63 kirjoitti:Oulun ohjelmaa: ...kunnes Lada lähtee kohden Ikean avajaisia...
Onko larppa huomenna Oulussa? Olen nämä näppäiltyäni lähdössä kohti Oulua ja poikkeaisin mielelläni jos aikataulut sen sallivat!
Ikean Haaparannan uuden liikkeen avajaiset on 15.11.2006 klo 10:00 alkaen Ruattin aikaa ja siellä Ladan on käsittääkseni tarkoitus näyttäytyä :roll: Mutta onhan tuossa mahdollisuus ajella vaikka koko ilta, yö ja aamukin :wink: :lol: :lol: :lol:
Pirkka-Tesla eli Opel Ampera -12 sähkölelu.
MB 313 CDI Kasten -00.
Lavetti - yhteishuoltajuus :)
W126 300SD -84 talviunilla.
Triumph Daytona 675.
Yamaha T-Max 500.
EQE työautona.
Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Ei se Lada muuten mikään aivan hirmuinen bensa-rosvo ole. Ilometrejä kun alkoi olla 350-400 tietämissä, saatiin tankkiin mahtumaan vain 30l piripintaan täyttämällä. :D

Jahas, että vieraana raapustin...
-Tomaatti
Viimeksi muokannut Vieras, 14.11.2006 14:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Lada on topic”