Mese.fi:n historian ensimmäinen Lada-viesti!

Kaikkea Lada -viestiin liittyvää
Vastaa Viestiin
HVM

Viesti Kirjoittaja HVM »

viheraho kirjoitti:
HVM kirjoitti:Kaivelin s-postista Jupen stoorin ja yritin postata sitä tänne. Ei muuten onnistu millään. :shock: (Ainakaan minun järjenlahjoillani)
No mulle tuli ilmoitus että seuraan aihetta ja linkki tuonne

viewtopic.php?p=120720#120720

Onkohan jossain jotain vikaa?
Jaa-a? Täällä näyttää tältä:

"Informaatio




Hakemaasi aihetta tai viestiä ei löydy"
Avatar
CDTA
Viestit: 1617
Liittynyt: 02.11.2006 1:27
Paikkakunta: Susiraja

Viesti Kirjoittaja CDTA »

Samoin? Mulle tullee tuohon Viherahon linkkiin :?:
"Hakemaasi aihetta tai viestiä ei löydy"
Nojjooo! Selvinnee aikanaan :wink:
luokyio
aktiivimeseläinen
Viestit: 2447
Liittynyt: 20.10.2005 19:01
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja luokyio »

Aika jännä. Ei saa kirjoittaa RCC ja sen perään kaksoispistettä. Silloin tulee forbidden. En tajua, mutta niin se on. Tuolla edellisellä sivulla on nyt se tarinasi.

edit: CC : ilman väliä on kielletty. Softa sekoittaa sen jotenkin sähköpostin CC :hen?
X218 CLS 250 CDI Shooting Brake

entisiä mersuja: S213 E 220 d, W251 R 280 CDI, S124 E 280, V220 S 500 L, W115 220 D, W210 E 220 CDI, S211 E 220 CDI T Classic A, W204 C 200 CDI, W210 E 300 D Classic A, W202 C 220 Elegance A, W124 200 D
jantaasi
Viestit: 18
Liittynyt: 12.8.2006 19:40
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja jantaasi »

No mulle tuli ilmoitus että seuraan aihetta ja linkki tuonne

viewtopic.php?p=120720#120720

Onkohan jossain jotain vikaa?[/quote]

Mulle tulee tuommosia linkkejä suunnilleen kerran päivässä mitkä ei toimi. "jos esim 5kertaa päivään käy lukemassa tätä topikkia, niin yhdesti päivään tulee tuommonen toimimaton linkki.. minä oon jo oppinu elämään sen kanssa. 8)
Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

No perskeles, hyvä, että vika löytyi ja tämä alkoi pelittään, sillä kohta tulee täältäkin lisää kuvia. Puoliltapäivin on treffit NRK:n kuvausryhmän kanssa Ailiggaan poroaidalle. Siellä kuvataan pätkä saamenkieliseen uutislähetykseen Ladasta ja sen liikkeistä. Yritetään kai saada myös jonkinlainen lavastettu kuva siitä kun paliskunnan poromiehet lahjoittavat sen poronvasan Sydänlapsille.
Saamenkieliset uutiset tulevat ulos täällä pohjoisessa muistaakseni sittenkin TV1:ltä tekstittämättöminä joskus klo 18 jälkeen. Myöhemmin illalla yhdeksän maissa nuo samat uutiset tulevat tekstitettyinä YLE24 -kanavalta, eli ovat nähtävissä ihan siellä Helssinkissä saakka.
Niin ja näkyyhän nuo samat uutiset myös Oslossa ja Tukholmassakin, sekä jokapuolella Etelä-Ruotsia ja -Norjaa heidän kielillään tekstitettyinä, joten hieman kansainvälistäkin näkyvyyttä jo tämä tempauksemme saa.

Testataanpa tässä samalla myös kuvalinkin liittämistä tähän postaukseen. Laitetaanpa tuollainen hieman todellisemman näköinen lumikuva tuolta Nordkapin reissulta. Montaa sekuntia en viitsinyt tuossa kelissä olla ulkona kameraa säätämässä, vaan nappasin kuvan hyvin hätäisesti. Ja jälki on kyllä sen mukaista... :-(
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165301470.jpg
Avatar
Jupe Lohi
Mr. Seitala & Nordkapp
Viestit: 96
Liittynyt: 03.11.2006 23:27
Paikkakunta: Utsjoki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jupe Lohi »

No nih, taas jäi aamu-uniselta Lohenpoikaselta kirjautuminen suorittamatta. Tuo ylläoleva siis täältä Ylä-Lapista, ellei sitä joku tuosta tekstistä heti huomaa... :P
Asiat on silloin hyvin, kun siiman molemmissa päissä on Lohi... ;-)

http://www.seitala.fi
http://www.jupeviihde.fi
Avatar
Generig
Vibrageneraattori
Viestit: 2800
Liittynyt: 02.10.2005 20:18
Paikkakunta: Mansesteri

Viesti Kirjoittaja Generig »

Lappikuume kasvaa taas kun näitä Jupen stooreja tavailee. Tuossa kolme kesää sitten tuli Norjassa käytyä mutta Nordkapp jäi kokematta, jokohan olisi sen aika.

Ihmeellisesti se julkisuus vain lisää julkisuutta :roll: Toivottavasti kaikki jutut saadaan esille myös tänne.
/Neuvoja etsivät vähiten ne, jotka niitä eniten tarvitsisivat.

/Change is only constant
Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Kait met saima hirvhaan sarvet meijjän yhteisen Latan ruplahymyä koristamhaan ko kävittä sielä erotuksela? Mie ylheensä otan tämän minun nelijän tuulen lakin poies päästä vaan sillonko mie syön tai panen. Mutta nyttenkö mie näin tämän "tiaesityksen" ko "molemmisa kohtaa siimaa päissään Jupe" käytti näilä keleilä Lattaa ihan tuola naapuripalakisesa saakka, niin mie otan taas sen saman lakin päästä, käyn ostamasa oikiata tukanpesusamppoota ja ennen ko kumarran syvhään tuone Seitahlaan päin niin pesenki vielä sen tukan.

Voipi rehellisesti sanua että met kaikki muut mukana olheet olema vain onnesta mykkänä olheet siitä, että olema saahneet aijjaa tuola Latala hyyää asiaa etheenpäin. Kaikki oomma nauttihneet siitä, mutta Lohen Jupe on oikiasti teheny semmosen homman että jäis monela leuanloksuttajala tekemättä.

Saatoin ylälappisen mielestä, ja monen muunki, laittaa hoon väährään kohthaan, mutta antakaa se antheeksi, ko minusa on nuuskakairalaista(tornionjokilaakso), tervolalaista ja (kirijotusvirheet) simolaista.

Ja kirijakielelä:

Erittäin hieno suoritus JUPE LOHI. Vaikka näin lähellä asustelenkin, niin perhesyistä en uskalla satavarmaksi luvata että tapaamme piakkoin, mutta luultavasti viimeistään toisen tulvan jälkeen tulen käymään.

-Totista asiaa iliman hymiöitä-
Jone M
Viestit: 188
Liittynyt: 06.10.2005 0:01
Paikkakunta: Jokivarsi

Viesti Kirjoittaja Jone M »

Aina ko tullee sähköposti että tähän Lata viestiin on tullu uutta postia ja klikkaa siihen ja vastaa niin näköhjään kirijottaa vieraana. Ei ikinä opi tuohon kirijautumisseen vanhojen oppien perusteela. ELI

Se olin mie taas joka kirijotti tuon edellisen ja pöksylöitti ja teki vielä anonyyminä sen.

Kiitos ja anteeks, lähen vaikka kattomaan viime vuojen pigbrotheria pikkujoululahjadeeveedeeltä.
HVM

Viesti Kirjoittaja HVM »

Jonen sanoihin on helppo yhtyä, Jupe on tosiaan laittanut itsensä likoon tämän projektin kanssa. Tekemättä jäisi monelta - jo pelkkien välimatkojenkin takia. Hattua nostellaan täälläkin.

(Hauskaa luettavaa muuten tuo Jonen murre-pläjäys.) :lol:
Avatar
Jupe Lohi
Mr. Seitala & Nordkapp
Viestit: 96
Liittynyt: 03.11.2006 23:27
Paikkakunta: Utsjoki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jupe Lohi »

No tuota, tuota... tässähän menee ihan hämilleen tällainen ujompi Lapin poika tuollaisista ylenpalttisista kehuista... :oops: :oops:

Mutta asiaan: tuli taas tänään ulkoilutettua tuota Ladaa, koskapa se ei näytä haluavankaan täältä pois ihan heti. Tänään tuli kilometrejä kaikkine mutkineen noin 400 km, kun pyörähdin Inarissa ja Ivalossa. Ja koskapa ajaminen tuolla ystävällismielisen itäisen naapurimaan autoteollisuuden jalokivellä on niin juhlavaa puuhaa, puin aamusella ylleni hääpukuni, ennen kuin astuin sisään tuohon majesteetilliseen ajoneuvoon.

Tuo puku ylläni menin sitten ottamaan vastaan Paistunturin paliskunnan lahjoituksen Sydänlapsille:
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165367486.jpg

Eikös muuten olekin nätti...? Ja puhun nyt tuosta poronvasasta... :P :D
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165367554.jpg
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165367770.jpg

Poroaidalta matka jatkui Inariin ja Ylen Saamenkielisen radion toimitukseen. Siellä meitä haastateltiin saameksi ja suomeksi, suomeksi ja saameksi, ainakin varttintunti... Ja siinä ajassa ehtii ihminen valehdella vaikka kuinka paljon. Varsinkin, kun joutuu puhumaan sellaista kieltä, jota ei kunnolla osaa. -Eihän sitä tiedä, mitä tulee puhuttua... :D
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165367980.jpg

Inarista jatkettiin matkaa Ivaloon ja siellä kävimme paikallislehden toimituksessa. Tuon paikallislehden levikkialue on koko Ylä-Lappi. Siis tämä Itäpuoli, Inarin ja Utsjoen kunnat ja taitaapa tuolla olla tilaajia aika paljon jopa pääkaupunkiseudulla saakka.
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165368151.jpg

Kotimatkalla huomasimme, että unohdimme käydä Ivalon Viagra-kaupassa. Mutta onneksi Nuorgamin Jouni myy edelleen taatusti luonnonmukaisempaa tavaraa jopa siihenkin tarkoitukseen... :P :roll:
Tuossa Jounin kaupassahan se Junnu Vainiokin poikkesi kavereineen silloin kun oli "Matkalla Pohjoiseen"...
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165368399.jpg

Uskokaa tai älkää, tuolla reissulla meni aikaa toista kellonympärystä. Ja toivottavasti tuo aika ei ollut ihan hukkaan heitettyä, vaan tuotti myös jonkin verran kahisevaa sinne Sydänlasten tilillekin...
Illalla olin kotona vasta kymmenen jälkeen jälleen väsyneenä, mutta onnellisena. Ja nyt mie meen nukkuun, kello näköjään vierähti taas aamupuolelle, kun piti ensin tapella tämän koneenkin kanssa, ennen kuin tää suostui yhteistyöhön ja alkoi lähettämään näitä viestejä... Johan heltyi, kun uhkasin ottaa muuten läppärin käyttöön... :-D Öitä!!!
Asiat on silloin hyvin, kun siiman molemmissa päissä on Lohi... ;-)

http://www.seitala.fi
http://www.jupeviihde.fi
Jone M
Viestit: 188
Liittynyt: 06.10.2005 0:01
Paikkakunta: Jokivarsi

Viesti Kirjoittaja Jone M »

Jone M kirjoitti:Kait met saima hirvhaan sarvet meijjän yhteisen Latan ruplahymyä koristamhaan ko kävittä sielä erotuksela? Mie ylheensä otan tämän minun nelijän tuulen lakin poies päästä vaan sillonko mie syön tai panen. Mutta nyttenkö mie näin tämän "tiaesityksen" ko "molemmisa kohtaa siimaa päissään Jupe" käytti näilä keleilä Lattaa ihan tuola naapuripalakisesa saakka, niin mie otan taas sen saman lakin päästä, käyn ostamasa oikiata tukanpesusamppoota ja ennen ko kumarran syvhään tuone Seitahlaan päin niin pesenki vielä sen tukan.
No tuota, tuota... tässähän menee ihan hämilleen tällainen ujompi Lapin poika tuollaisista ylenpalttisista kehuista...

Mutta asiaan: tuli taas tänään ulkoilutettua tuota Ladaa, koskapa se ei näytä haluavankaan täältä pois ihan heti. Tänään tuli kilometrejä kaikkine mutkineen noin 400 km, kun pyörähdin Inarissa ja Ivalossa. Ja koskapa ajaminen tuolla ystävällismielisen itäisen naapurimaan autoteollisuuden jalokivellä on niin juhlavaa puuhaa, puin aamusella ylleni hääpukuni, ennen kuin astuin sisään tuohon majesteetilliseen ajoneuvoon.

Tuo puku ylläni menin sitten ottamaan vastaan Paistunturin paliskunnan lahjoituksen Sydänlapsille:
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165367486.jpg
Ennenkö muut kerkijää:

ISO KII-TOO-S
Avatar
Pappi
<b>Moderaattori</b>
Viestit: 10711
Liittynyt: 30.9.2005 17:14

Viesti Kirjoittaja Pappi »

Kyllä olisi upea kokonaisuus kun tämän koko ladaviestin keräisi yksien kansien väliin (tyyliin eerolan koeajokirja), eli paikkakuntia missä lada on käynyt kera kuvien ja sanojen.

Kiitos J.Lohi näkemästäsi vaivasta. :D
Skodillac: Kuva Origami: Kuva
Avatar
Jupe Lohi
Mr. Seitala & Nordkapp
Viestit: 96
Liittynyt: 03.11.2006 23:27
Paikkakunta: Utsjoki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jupe Lohi »

Anonymous kirjoitti:Kait met saima hirvhaan sarvet meijjän yhteisen Latan ruplahymyä koristamhaan ko kävittä sielä erotuksela?
No nyt kävi kylä niin, että mie ehin laittaa nuot sarvet tuonne katole jo aamula, ennenku lähin sinne aijalle. Kävin ruopasemasa tuolta laosta semmoset Latan katole sopivankokoset ja pulttasin net kattoon kiini nii että pyssyy varmasti koko loppumatkan, vaikka kulukis vähän pitemmänki tien kautta tuone etelhän tuo keksintö.
Elikkästen Seitalan poron sarvet sielä nyt sitte mennä viilettävät, mutta ei kait se haittaa. Saahan net olla sielä?
Asiat on silloin hyvin, kun siiman molemmissa päissä on Lohi... ;-)

http://www.seitala.fi
http://www.jupeviihde.fi
Avatar
stanger
Tolokun mies
Viestit: 2068
Liittynyt: 30.9.2005 16:20
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja stanger »

yritetään nakittaa Mr. Eerola kirjoittamaan stoori yhtiin kansiin :lol:
Hälle on kyllä tottavieköön suotu kirjoittajan lahjoja.
BMW E31 V12
Avatar
Jiitek
aktiivimeseläinen
Viestit: 2352
Liittynyt: 18.12.2005 11:10
Paikkakunta: Oulunseutu

Viesti Kirjoittaja Jiitek »

tuli taas tänään ulkoilutettua tuota Ladaa, koskapa se ei näytä haluavankaan täältä pois ihan heti. Tänään tuli kilometrejä kaikkine mutkineen noin 400 km, kun pyörähdin Inarissa ja Ivalossa.
Pikku mutka vaan :D :D

Oot sie Jupe kyllä aika kova jätkä.
Avatar
Jupe Lohi
Mr. Seitala & Nordkapp
Viestit: 96
Liittynyt: 03.11.2006 23:27
Paikkakunta: Utsjoki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jupe Lohi »

Hyvää itsenäisyyspäivää! :beerhug: :pumppu: :pidu:
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165437325.jpg
Asiat on silloin hyvin, kun siiman molemmissa päissä on Lohi... ;-)

http://www.seitala.fi
http://www.jupeviihde.fi
HVM

Viesti Kirjoittaja HVM »

Jupe Lohi kirjoitti:Hyvää itsenäisyyspäivää! :beerhug: :pumppu: :pidu:
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165437325.jpg
Samoin sinne, valitettavasti myöhässä. :( Toivottavasti Jupe on muistanut puhaltaa kynttilät sammuksiin. :huh: :lol:
Avatar
SamuliS
Käkisalamen Kuatro
Viestit: 1291
Liittynyt: 11.10.2005 13:18

Viesti Kirjoittaja SamuliS »

Jupe Lohi kirjoitti:Hyvää itsenäisyyspäivää! :beerhug: :pumppu: :pidu:
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165437325.jpg
Sitäpä sitä. Aikamoisen työn olet Jupe Lada Viestin eteen tehnyt, iso käsi siitä! :beerhug:
Avatar
wuokila
Viestit: 380
Liittynyt: 07.12.2006 16:58
Paikkakunta: Hki

Viesti Kirjoittaja wuokila »

Pappi kirjoitti:Kyllä olisi upea kokonaisuus kun tämän koko ladaviestin keräisi yksien kansien väliin (tyyliin eerolan koeajokirja), eli paikkakuntia missä lada on käynyt kera kuvien ja sanojen.
Niin ja Ladakerhon Lada Pravdan päätoimittajana jopa toivoisin, että joku tuommoisen tekisi, niin voitaisin siinäkin läystäkkeessä heittää lauteille kunnon kertomus tästä jutusta. Valitettavasti vuoden viimeinen numero menee kiinni juuri tällä sekunnilla ja sain päähäni rekisteröityä tänne vasta nyt. Näin ollen uskallankin vielä kirjoittaa, että seuraavassa numerossa on jotain juttua viestistä. Kiitos.

Jos joku siis haluaa tehdä koostetta tai semmoinen jo jossain on, niin olkaapa hyvät ja ottakaa yhteyttä!
Avatar
Jupe Lohi
Mr. Seitala & Nordkapp
Viestit: 96
Liittynyt: 03.11.2006 23:27
Paikkakunta: Utsjoki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jupe Lohi »

No nih, tämä tästä sitten seurasi: MERSUN VALMISTUS SIIRTYY LADAN TEHTAILLE :!: :!: :!:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1281615

Paraneekohan, vaiko huononee nuo tähtikeulat sitten, kun niitä kasataan Avtovaz-tehtaalla?

Mutta asiaan:
Laatokka oli minulla tänään sitten viimeisen päivän. Huomenna vien sen Inariin Lappalaisen Tapanille, joka vie sen edelleen Leville. Siellä onkin Muonion pojat jo kieli pitkällä Ladaa odotelleet monta päivää.
Tänään käytin Laatokkaa vielä ajelulla ja tänään pistäydyttiin EU:n pohjoisrajalla Nuorgamissa. Paitsi että vasta kotona hokasin, että ois varmaan pitäny käydä vielä ihan siinä virallisella rajamerkillä asti ottamassa pari kuvaa.
Joka tapauksessa nuo allaolevat kuvat on otettu ihan siinä rajan pinnassa, kuvissa ovat Suomen ja EU:n pohjoisimmat lomakeskus ja autokorjaamo-varaosamyymälä. Lomakeskuksessa sijaitsee myös EU:n pohjoisin anniskeluravintola.

http://kato.mine.nu:81/18.php/1165525822.jpg

Minustahan on näköjään tämän viestin aikana kehittynyt aika kone valokuvaajana, kun olen joutunut ottamaan kuvia ääriolosuhteissa... ;-)
Olosuhteet tuon ylläolevankin kuvan ottohetkellä olivat todellisuudessa "hieman" erilaiset, mitä tuosta kuvasta voisi päätellä.
Siis tällaiset... :-)
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165526888.jpg
...ja tällaiset...
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165526966.jpg

Tässäpä hieman todentuntuisempi kuva EU:n pohjoisimmasta autokorjaamosta:
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165527263.jpg

Paluumatkalla Nuorgamista poikkesin vielä Utsjoella legendaarisessa Uulan Säästössä ostoksilla. Uula oli itse kassalla ja suhtautui hyvin suopeasti tähän meidän asiaamme... Kuten kaikki tänäänkin jututtamani henkilöt... :-)
http://kato.mine.nu:81/18.php/1165527466.jpg

Kilometrejä tällä tämän päivän huviajelulle kertyi lähes 300 km, kaikkine kiemuroineen ja mutkineen, mutta uskonpa että se kannatti. Toivottavasti tuo reissu näkyy myös siellä Sydänlasten tilillä.

Seuraavan masinoimani jutun pitäisi ainakin näkyä: Nimittäin, kun olen jo yli 30 vuotta ollut tiskijukkana ja kiertänyt keikoilla ympäri maata, on minulle kertyny melkoinen liuta tuttuja soittajia, muusikoita, tiskijukkia ja muita alan henkilöitä, niin tänään tuli mieleeni erään muusikkoystäväni lähettäessä tekstiviestin että haastan kaikki Suomen muusikot mukaan hyväntekeväisyyteen.
Haastetapaa piti hieman miettiä, mutta ratkaisin sen siten, että haaste etenee tekstiviesteillä muusikolta toiselle ja uskon, että se tällä tavalla tavoittaa varmasti lähes kaikki Suomen (ravintola)muusikot, joita on tuhansia.
Seuraavanlainen tekstiviesti lähti kännykästäni kuudelle muusikolle nyt illalla:

"HAASTE! Haastan sinut mukaan tukemaan Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toimintaa lahjoittamalla 10,- eur yhdistyksen tilille. -Saa laittaa enemmänkin... :-)
Sydänlapset ja -aikuiset on synnynnäisesti sydänvikaisten lasten ja heidän läheistensä etuja ajava järjestö.
Parhaillaan maata kiertää Mersuharrastajien ideoima ja toteuttama Lada-viesti, jonka tarkoituksena on myös Sydänlasten auttaminen. Lada-viestistä enemmän netissä os. www.mese.fi
Lähetä tämä haaste vähintään 3-5 muusikkoystävällesi, älä anna haasteen katketa. Lahjoitetaan lapsille "sydämellinen" ja lämmin joulu.
Lahjoitukset tilille: Sampo 800017-499776, viite n:ro 5775. KIITOS!!!
(Etelä-Suomen Lääninhallituksen rahankeräyslupa OKU 35A)"

"Työkavereitanihan" minä tässä haastoin mukaan hyväntekeväisyyteen, jospa tuolla haasteella muutama euro saataisiin läjään... ;-)
Asiat on silloin hyvin, kun siiman molemmissa päissä on Lohi... ;-)

http://www.seitala.fi
http://www.jupeviihde.fi
h5
Viestit: 4074
Liittynyt: 01.10.2005 18:30

Viesti Kirjoittaja h5 »

"Asiat näyttäisi olevan silloin hyvin, kun Ladan ratissa on Lohi..." :D

Nyt alkoi tuntumaan että sitä Sydänlasten Joulupukinviittaa pitäisi alkaa sovittelemaan Jupen harteille. Kovasti olet jaksanut ideoida ja Ladaa kuljettaa että nyt hattua nostetaan oikein kumarruksen myötä!

Onpa mukavaa että tällaista työtä tehdään hyvän asian vuoksi.

Heikki :D
quizzkid
Viestit: 198
Liittynyt: 08.11.2005 17:22
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja quizzkid »

Jupe Lohi kirjoitti:"HAASTE! Haastan sinut mukaan tukemaan Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toimintaa
Way a head of you! :D
Osallistuin viime viikonloppuna hyväntekeväisyyskonserttiin, jossa kaikki esiintyjät esiintyivät ilmaiseksi: konsertin tuotto meni Sydänlasten hyväksi. :wink:
Näin ollen olen jo yhden keikkapalkan verran lahjoittanut hyvään tarkoitukseen, tosin Lada-viestistä riippumattomasti..
:D
-jukka
W202 C180 automaatti -94
h5
Viestit: 4074
Liittynyt: 01.10.2005 18:30

Viesti Kirjoittaja h5 »

quizzkid kirjoitti:
Jupe Lohi kirjoitti:"HAASTE! Haastan sinut mukaan tukemaan Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toimintaa
Näin ollen olen jo yhden keikkapalkan verran lahjoittanut hyvään tarkoitukseen
:D
Kiitos ja kumarrus quizzkid:llekin. Tarkoitus lienee paras riippumatta kanavasta?

Samaan hiilen tässä näemmä puhalletaan toisistamme aina tietämättä :D

Heikki :D
HVM

Viesti Kirjoittaja HVM »

Jupe on kyllä melkoinen valokuvaaja ja ideamoottori, ei auta kuin suu auki ihmetellä miehen energiaa ja loputonta ideamäärää. :shock: Valokuvaajan mainitsin, koska Jupe sitä itse "kerjäsi." :lol:

Nuorgamin reissu poikii keräykseen jotain, se on ainakin minun osaltani varmaa. 8)

Jupen suoritukset eivät ole kenties enää etelässä lyötävissä, mutta eiköhän sitä jotakin kokeilla vääntää täälläkin. :D (Haaste viestin jatkajille) 8)
Avatar
Jupe Lohi
Mr. Seitala & Nordkapp
Viestit: 96
Liittynyt: 03.11.2006 23:27
Paikkakunta: Utsjoki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jupe Lohi »

No nih, Lada lähti viimein täältä Utsjoelta ja meni Levin kautta Muonioon. Tällä hetkellä Lada on Muonion poliisin hoteissa, poliisilaitoksen tallissa.
Huomenna Muonion poliisit tekevät Laatokalla partioreissun Kilpisjärvelle...
Elleivät ruuvaa siitä sitä ennen kilpiä pois... ;-)
Asiat on silloin hyvin, kun siiman molemmissa päissä on Lohi... ;-)

http://www.seitala.fi
http://www.jupeviihde.fi
zyys
Viestit: 728
Liittynyt: 30.9.2005 20:23

Viesti Kirjoittaja zyys »

Jupe Lohi kirjoitti:No nih, Lada lähti viimein täältä Utsjoelta ja meni Levin kautta Muonioon. Tällä hetkellä Lada on Muonion poliisin hoteissa, poliisilaitoksen tallissa.
Huomenna Muonion poliisit tekevät Laatokalla partioreissun Kilpisjärvelle...
Elleivät ruuvaa siitä sitä ennen kilpiä pois... ;-)
Tästä kaikesta saamme toivottovasti kuvamateriaalia tarinan kera !
. . .
Avatar
Ari66
Mesen Invaryhmä®
Viestit: 13054
Liittynyt: 29.9.2005 11:11
Paikkakunta: Hki-Utsjoki-Barentsinmeri
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ari66 »

Jupe Lohi kirjoitti:Tällä hetkellä Lada on Muonion poliisin hoteissa, poliisilaitoksen tallissa.
Sillä lailla :shock:
Jupe Lohi kirjoitti: Huomenna Muonion poliisit tekevät Laatokalla partioreissun Kilpisjärvelle...
Tuleeko vilkut katolle?

* Adria Twin 600 SF *

http://www.mbclub.fi
Avatar
CDTA
Viestit: 1617
Liittynyt: 02.11.2006 1:27
Paikkakunta: Susiraja

Viesti Kirjoittaja CDTA »

Jupe :idea: Pidätä ne polliisit kesken ajelun...tai siis anna äipän pidätää :justiina: ota sie vaan kuvia :wink:
Avatar
Jupe Lohi
Mr. Seitala & Nordkapp
Viestit: 96
Liittynyt: 03.11.2006 23:27
Paikkakunta: Utsjoki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jupe Lohi »

zyys kirjoitti:
Jupe Lohi kirjoitti:No nih, Lada lähti viimein täältä Utsjoelta ja meni Levin kautta Muonioon. Tällä hetkellä Lada on Muonion poliisin hoteissa, poliisilaitoksen tallissa.
Huomenna Muonion poliisit tekevät Laatokalla partioreissun Kilpisjärvelle...
Elleivät ruuvaa siitä sitä ennen kilpiä pois... ;-)
Tästä kaikesta saamme toivottovasti kuvamateriaalia tarinan kera !
¨

Toivon mukaan... :-) Herroilla konstaapeleilla tuskin kuitenkaan on virkapuvut päällä tällä partioretkellä... :-) :-D
Asiat on silloin hyvin, kun siiman molemmissa päissä on Lohi... ;-)

http://www.seitala.fi
http://www.jupeviihde.fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Lada on topic”