Mikä kumman tikitys ? Ym.

Koeajot, tyyppiviat, kulutukset, rengasasiat jne...
Vastaa Viestiin
stave
Viestit: 24
Liittynyt: 08.11.2006 18:41
Paikkakunta: Kotka

Mikä kumman tikitys ? Ym.

Viesti Kirjoittaja stave »

Ompi alkanut kuulumaan tikitystä hansikaslokeron takaa. Tikitteli jo kerran aikaisemmin ja alkoi taas tänään. Tikitys alkaa ainakin vinkkarin käytön jälkeen. Tikitelee samaan aikaan vinkkarin tikityksen kanssa (eri tahtiin mielestäni) ja vinkkarin lopetettua tikittelee vielä kenties 20 sekkaa ennenkuin rauhoittuu. Kun auto (190 E, 2.6) oli sammutettu tikitteli vielä virta-avain kädessäni jonkin aikaa ???? Tikityksen laukaisee kyllä jokin muukin kuin vinkkarin käyttö (vois olla vaikka jarruvalon syttyminen). Siis jokin rele, vai? Miksi ääntelee??

No, sitten ihmetyttää se että jos tuulilasinpyyhkijä jää päälle autoa sammutettaessa ja avaa oven, niin pyyhkijät alkaa pyyhkiä vaikka virta-avain on poissa virtalukosta. Onko tämä jokin varatoimi. Tästähän on kyllä se hyvä puoli, että suojaa tuulilasinpyyhkijän moottoria (sulaketta) tapauksessa että tuulilasunpyyhkijä olisi jäänyt päälle (tihkuasenoossa helpostikin) ja sulka olisi jäätynyt ikkunaan. Vikako ??

Sitten vielä: Isossa "loivassa" kuopassa, jossa moottori nyökkää alas, kuuluu vasemman etupyrän luota aikamoinen rohaus (säikäyttää).
Olen kyllä ostanut korkeammat renkaat (oisko 205/65) kuin mitä rekisteriotteessa lukee, mutta mielestämme renkaiden pitäisi mahtua pyörimään.

Pappa kaipaisi tietoa, varsinkin tuohon pommitikitykseen.
Avatar
Harju
Viestit: 5514
Liittynyt: 27.2.2006 11:21

Viesti Kirjoittaja Harju »

tikitys :nocando:

rohaus kyll sielä varmaan ratas ottaa kiini johonkin :wink: omassa raapii 185/65-15 ja päivittäin hipsii vanteiden et 31
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen tekniikkakeskustelu”