ajonestoboksi C200-95

Vastaa Viestiin
Avatar
Mäcciz
Viestit: 284
Liittynyt: 14.4.2006 18:20
Paikkakunta: Oulu

ajonestoboksi C200-95

Viesti Kirjoittaja Mäcciz »

menipähän taas tuosta omasta p*******a ecu ja ei voi kuulemma enää pelastaa :evil: . Missä ko kamppeessa sijaitsee ajonestoboksi ja minkä näkönen härveli kyseessä :roll: . Jos tuohon sais hommattua boksit sun kamppeet jostaki toisesta autosta.
Avatar
Läpäke
Viestit: 13
Liittynyt: 25.4.2011 10:13
Paikkakunta: Iisalmi

ajonestoboksi

Viesti Kirjoittaja Läpäke »

Ajon estoboksin voi ohittaa lasinpesunestesäiliön alta löytyvän palikan kautta. sen liittimestä löytyy violetti piuha johon pitää laittaa hyppyjohto napilla. tuosta siis saa suoran virran startin herätteeseen. En tiedä onko tästä sinulle apua jos ecu menny, mutta jos on ongelmia keskuslukon kanssa niinkuin minulla, niin tuolla nappistartti systeemillä voi ajaa väliaikasesti, ei tartte ajonestolaatikkoa sorkkia(on nimittäin vi****maista hommaa) Tämä boksi sijaitsee kuitenkin kuulemma vänkärin jalkatilan verhoilun alta löytyvän pellin takana. varmaksi en tiedä.

EDIT: Ja sitten on paskempi homma jos sulla on kaukkari keskuslukko. siinä tuo ohitus ei ilmeisesti niin vain onnistukkaan.
Avatar
Mäcciz
Viestit: 284
Liittynyt: 14.4.2006 18:20
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Mäcciz »

Tämä on jo historiaa :D Homma ratkes sillä että hommasin 180 ecun ja täräytin paikalleen. Ei näyttäny tekevän tiukkaakaan vaikka vaihdon siis pelkän ecun, ajonesto ei herjannu yhtään ja hyvin pelas 8) Tässä oli se infralukitus.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W202 sähkö”